Kasten op maat * Radiatorombouw * Klussen aan huis * Meubels op maat

Veka van de familie Van Keppel

Familie van Keppel, de familie achter het Wassenaarse bedrijf Veka Wassenaar. De historie van het bedrijf gaat terug naar 1916, toen Teun van Keppel als aannemer/metselaar zijn brood verdiende. Hij bouwde zijn eerste huisje aan het Ammonslaantje. De zonen van Teun, Cor en Nico begonnen in 1961 ieder hun eigen aannemerij. Zo ontstond de naam Veka Bouw. Naast het bouwbedrijf aan het Tuinpad was er ook een klein winkeltje. In 1966 verrichtte Teun van Keppel de feestelijke heropening van de vernieuwde winkel Veka doe-het-zelf aan het Tuinpad. In de jaren zestig raakte de doe-het-zelf markt in een stroomversnelling.

Familiebedrijf
Steeds meer Wassenaarders gingen zelf klussen. Het assortiment groeide en er was behoefte aan uitbreiding. Die kwam er in 1971, toen Cor van Keppel besloot samen met drie van zijn kinderen, Tonny, Henny en Cor jr., aan de Oostdorperweg een nieuwe winkel te openen.

Anton van Keppel, de derde generatie in het bedrijf, kwam in 1983 bij de firma en gaf de zaak aan de Oostdorperweg de laatste metamorfose. Zijn broer Henny ging verder onder de naam Aannemersbedrijf H. van Keppel. De zus van Anton, Tonny van Keppel, bleef nog jaren werkzaam in de winkel aan de Oostdorperweg.

Anton heeft een prima samenwerkingsverband met het aannemersbedrijf en verricht samen met zwager Henk van Egmond (Timmer- en Onderhoudsbedrijf Henk van Egmond) kleine en grote klussen in Wassenaar en omgeving.

Contact

  • Anton van Keppel
  • 06-519 580 10
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veka Wassenaar

Een op maat gemaakte schuifdeurkast, inloopkast of ander soort inbouwkast kost veel minder dan u denkt. Wij maken ook kasten, radiatorombouw, boekenkasten, schuifdeurkasten, interieurkasten op maat!

Informatie aanvragen

Schroom niet om contact op te nemen voor informatie of een offerte.

VEKA helpt u graag.

Kasten op maat * Radiatorombouw * Klussen aan huis * Meubels op maat

Websitebeheer www.mchl.nl